śnieg leży na ziemi
nadeszła zima
tęsknisz za moim głosem
ale już dawno odszedłem
Alter Bridge Watch Over You
dziś są twoje urodziny
lata przebyte
w dostojnej kurwicy
nie ma cię
wśród semaforów
pajęczyny drutów
auto nie spodobało
się zięciowi bo japońskie
z żabimi oczami
żona wydymała
z godności i pieniędzy
a potem z życia
sala balowa jest twoja
muzycy i muzykanci
potrafią się dogadać
zapal papierosa
i śpij spokojnie
w piasku pod lasem
sosny zawsze zielone są
Dodane przez Edyta Sorensen
dnia 29.04.2018 03:00 ˇ
11 Komentarzy ·
953 Czytań ·
|