ocean łez dwa morza wzruszeń
werdykt in vitrio mąż się popłakał
sukces przewlekła zmiana pieluszek
wreszcie tragedia a może draka
czemuś w swym ciele czuł się nieswojo
jakiś dysonans wciąż za nim łaził
czuł to od dziecka aż w końcu pojął
zrobił co trzeba lekarz poradził
ocean łez trzy morza wzruszeń
werdykt przemiana mąż znowu płakał
sukces kolejna zmiana pieluszek
wreszcie tragedia a może draka
choć w gruncie rzeczy jest już dziewoją
wciąż podobają się ,,jej'' pannice
jeśli się wyda znowu ,,ją'' zgnoją
zamienił stryjek... portki na kiecę
|