Twój kapelusik spadnie w błoto
Wrzucony zostaniesz między świnie
Na nic tam zrabowane złoto
Tylko chrumkanie w tej strachu godzinie
Osamotniony zdradziecki grubas oto czym jesteś
Uwalony ekskrementami pijak w odpowiednim towarzystwie
Znikniesz bez honoru w trawiących przełykach
Dezintegrowany kawałek po kawałku przez wściekłe ryje
Nie jesteś lwem się nie odgryziesz
Nie jesteś orłem więc nie odlecisz
Czarny pies i niedźwiedź wzgardzą resztkami
A dzieci w Londynie nażrą parówkami
Dodane przez Mrx
dnia 02.02.2018 09:56 ˇ
8 Komentarzy ·
693 Czytań ·
|