motto: "Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów." (Albert Einstein)
rzeczą która spowalnia komputer
nie pozwalającą na wykorzystanie
wszystkich możliwości są często stare pliki
i programy zamulające oes
ważne jest po jakimś czasie
wyrzucić niepotrzebne do kosza
na przykład zdjęcia
najlepiej wszystkie ładne
przynoszące dobre wspomnienia
umieścić w jednym folderze
będą pamiątką
fotografie marnej jakości przenieśmy
do innego i skompresujmy
zajmą mniej miejsca ale od czasu do czasu
można będzie do nich zajrzeć i znaleźć
jeszcze coś wartościowego
istnieją też obrazy straszne okropne
przywołujące najgorsze chwile
na ich widok dostajemy gęsiej skórki
takie należy usunąć
nawet nie przenosić do kosza
zaznaczyć opcję nie przenoś plików
usuwaj natychmiast i to tyle
wasz system
zyska na wydajności
Dodane przez Piotr Zaleski
dnia 08.01.2018 18:44 ˇ
8 Komentarzy ·
652 Czytań ·
|