inpresja spod angielskiego kapelusza
na skale Gibraltaru
generalskie gwiazdki
wypalone cygarem
wojenna sztuka
w cenie złota
**************************
z ostatniej chwili
na lotnisku Heathrow
aresztowano św.Mikołaja
za nadbagaż
i niekonwencjonalne zachowanie
w prawicowych mediach
rozbrzmiewa jedno zdanie
wojna z tradycją
przybiera na sile
*************************
globalnie
ponoć
Trump trzyma z Putinem
tak
to prawda
trzymają świat za jaja
a Chiny robią nam akupunkturę
Dodane przez mikesz111
dnia 07.01.2018 18:39 ˇ
5 Komentarzy ·
569 Czytań ·
|