[na dowolną melodię ludową]
Cny dziadeczku, cny
Z japy wali ci
Kichą, ogórami
Jakbyś jadł salami
Babciu moja, babciu
Starowinko licha
Zlikwiduj ten odór
Z buzi dziadka Zdzicha
Rzecze babcia "Wnusiu
Kochany pipciusiu
Nie zniszczym problema
Dziadziuś zębów nie ma"
Ref: Gdzie jest ta ulica, gdzie jest ten dom...
Cny dziadeczku, cny
Duszno tutaj mi
Nie mogę oddychać
Musisz oddech wstrzymać
Dziadzio pyta "Czemu?"
A ja po Bożemu
Odpowiadam grzecznie:
Bo to niebezpiecznie
Niebezpiecznie wdychać
Zapach z twoich ust
Pójdę się przewietrzyć
I przyniosę chrust
Ref: Gdzie jest ta ulica, gdzie jest ten dom...
Dodane przez relay
dnia 24.08.2007 20:50 ˇ
7 Komentarzy ·
829 Czytań ·
|