Nie pisz do mnie listów
Nie pisz proszę
Bo ja widzisz już nie będę z tobą
Oszukałaś zdradziłaś odeszłaś z innym
Przegrałaś igrając z uczucia
Mogłaś przecież ze mną być
Dobry Bóg wynagrodził mi cierpienia
Zesłał prawdziwą miłość kiedy mój Mustang
Gonił z daleka w poszukiwaniu tej jedynej
Ten czas kiedy byłem w tobie zakochany
Już nie wróci ty wiesz bo ja kocham inną
Będę tylko snem z twej pamięci tyle mogę tobie dać
Więc śnij sen ukoi cierpienia i ból
Nie pisz do mnie więcej
Skoro oddałaś dłoń innemu cierp w milczeniu
Mogłaś ze mną być przecież wiesz ty wiesz
Nie mogę miłości tobie dać
Wyrzuciłem z serca żal więc kochaj jak ja kiedyś ciebie
Kochałem bezinteresownie
Miłość to krótkie mgnienie
Bądź jak pretty woman
Dodane przez RaDar
dnia 16.08.2017 06:42 ˇ
2 Komentarzy ·
557 Czytań ·
|