Kiedy daleko było jeszcze dalej
A zapach twojego ciała tylko wspomnieniem
Listy cieszyły i ciągle to było mało
Dużo za mało bo było tylko cieniem
Tego co było
Przy blasku gwiazd wplatałem dłonie
W cudownie pachnące twoje włosy
Tuliłem całując usta widząc
Zamglone oczy a usta robiły się
Czerwieńsze od malin
Wtedy blisko było jeszcze bliżej
Przenikanie ciał słodyczą nocy
Było długo i jeszcze dłużej
Daleko było teraz blisko
A blisko słodyczą rozkoszy
Dodane przez RaDar
dnia 26.07.2017 10:31 ˇ
4 Komentarzy ·
638 Czytań ·
|