Szary ciemny kolor sal wystawienniczych
Szare ściany i sufity
Oświetlona stara czarno biała fotografia
Przed nią z marmurowym blatem
kastlik i gazeta z trzydziestego ósmego
Przy drzwiach na korytarz drewniana rozkładana drabina
Jeden szczebel uszkodzony złamany na pół
Przewrócone blaszane wiadro
Na fotografii małe wzniesienie otulone zimą
Kilka drzew i droga ze śladami płóz
W oddali małe ognisko dym z gałęzi sosny
Tylko ludzi brak pies błąka się bez celu
Dodane przez RaDar
dnia 19.07.2017 15:21 ˇ
5 Komentarzy ·
451 Czytań ·
|