patrząc na to trochę z boku
zacząłem dostrzegać śmieszność własnego zachowania
te grezdanie po ścianach było tak dotkliwe
że sąsiadce spadły na głowę wibrujące kieliszki
to zmusi/sza mnie do zmieniania formy
rozdrobnię się modnie
z małą prowokacją
zacznę stosować zabiegi
mamo
widziałaś?
przeleciała
już leci za billem
od kilku użądleń
życie pod mech
dogniatam
zadziornym lewym palcem
dogniatam ćmę pod mchem
i chyba zwyciężę w tej walce
muszę jednak potwierdzić kilka opowieści
o tym że nie ma w wierszu nic poezji
nie będę tłumaczył przecież prostych rzeczy
wy wiecie i ja wiem, wiedzą nawet dzieci
Dodane przez nie zrozumiecie
dnia 21.08.2007 05:36 ˇ
8 Komentarzy ·
730 Czytań ·
|