Tytus, Romek i A'tomek
Inny Kajko Kokosz
Po ulicy mknie samotnie
Cud Syrenka Bosto
Na trzepaku zwisy
Blaszana zjeżdżalnia
Gdzieś w wieżowcu obok windy
Wspólna pralnia
Pomarańcze z Kuby
Kwaśne jak cytryny
Sklepik z gumą Donald
Wspomnień okruszyny
Rodzina na zdjęciu
Czasu brak
W biurze 10 godzin
...wrak
Janek, Gustlik i Grigorij
Zgłasza zero siedem
Oranżada, polo-cockta
Maj ze szkołą jeden
Piko TeTe ma kolega
Pół klasy ogląda
Ojciec kumpla dziś przemycił
Fał ha esa z Bondem
Sklep Pewex'u z matchbox'ami
Można pójść po szkole
Pierwsze auto już w rodzinie
Maluch w oczy kole
Obciach, beznadzieja
Lecz byliśmy dziećmi
Nigdy nie będziemy
tak bezpieczni
Dodane przez Piotr
dnia 21.08.2007 04:47 ˇ
7 Komentarzy ·
700 Czytań ·
|