I serca drżenie I głosu czar
I to spojrzenie nieśmiałe tak
I słodycz twoich ust
I dłoni znak
I chwila marzeń przy tobie tak
A potem zmory zarwana noc
I te amory rozterek moc
A jutro deszcz pogoda zła
Spocone szyby w tym ty i ja
I znów marzenia gdzieś szczeka pies
I deszcz już pada już jesień jest
Na zewnątrz wiatr melodię gra
Melodię dnia w którym ty i ja
Jesteś miła moje marzenie
Masz ciepły i miły głos
I zostaniesz moją żoną
Dodane przez RaDar
dnia 21.06.2017 06:52 ˇ
5 Komentarzy ·
879 Czytań ·
|