Nawet nie wiecie, jaki to dar,
Być jeden dzień w San Escobar.
Przydrożnych kapliczek cudowny czar -
Tak może być tylko w San Escobar.
Wszystkim świat inny wnet się okaże,
Po jednym dniu w San Escobarze.
I tak bez celu po domu łażę,
Myślami będąc w San Escobarze.
Żeby tak znowu odwiedzić ten bar
I wypić mleko w San Escobar.
Dla singli z kotem, jak i dla par
Najlepiej będzie w San Escobar.
Tak bardzo tęsknię i mocno tak marzę
O jednym dniu w San Escobarze.
W promieniach słońca znów wyjść na plażę
I dotknąć raju w San Escobarze.
Ehhh... Życie to jednak nie gry, zabawy
I trzeba wsłuchiwać się w dźwięk Warszawy...
"Mam tak samo jak ty,
Prochy, a po nich sny.
Najpiękniejszy w nich świat -
I ja - w San Escobar!"
Dodane przez Embe07
dnia 13.01.2017 23:09 ˇ
15 Komentarzy ·
878 Czytań ·
|