Umówiłam się na randkę z Katem
miał zabrać ze sobą topór
"Jaki śliczny!" ... Nie wyszło...
Nagle wszystko się zawaliło
Luter i Kalwin upili papieża
jednego z tych czterdziestu
tych co romansują z Alibabkami
rzucił się na mnie
Pijak!
Zwierzę!
Nagle wszystko się zawaliło
Kat zdradzony po raz pierwszy
Beethoven napisał nową sonatę
punk-rockową
wziął gitarę i wykrzyczał że władza nas okrada
Władza nie słucha słów motłochu
bije brawo i sztucznie się uśmiecha
A Beethoven spojrzał mi prosto w oczy
zawrócił mi w głowie
spłonęłam
Nagle wszystko się zawaliło
Kat zdradzony po raz drugi
Anioł Stróż ubrał glany i mnie skopał
"ladacznica!"
Nie pozostałam dłużna chamowi
jak kazał wujcio Hammurabi-zabiłam Anioła Stróża
Wyszeptałam nad jego zwłokami
"do trzech razy sztuka stary"
Nagle wszystko się zawaliło
Kat zdradzony ze Śmiercią
Wybacz mi Kacie
Wybacz mi Życie
Dodane przez Gorycz
dnia 13.08.2007 11:01 ˇ
5 Komentarzy ·
896 Czytań ·
|