z punktu widzenia pluskiew
bo jaki punkt mogą mieć
pluskwy
nieważne są cele istnienia
ważne się nie dać
odpluskwić
byle kanapa mięciutka
której ddt-em nie schlustał
nacjonał czy też liberał
lub jakaś inna cholera
i żeby ciepło w poduszce
było rodzinie pluskiew
z pokoleń na pokolenia
pluskwości pluskwie
nie zmienia
ni żadna rewolta
bohema
czy krew którą wchłonęła
ziemia
a kiedy opcja się zmienia
i niefart zagości w przestrzeniach
fotele szybko podmienia
znów nasza
kochana pluskwa
bo dobrze się czuje
gdy ssawką nas kłuje
w opasłe
zgnuśniałe dupska
Dodane przez Piotr Zaleski
dnia 11.12.2016 01:00 ˇ
12 Komentarzy ·
621 Czytań ·
|