siedzimy zapatrzeni w deszcz słuchamy
opowiada tajemnice spadają czerwone jabłka
patrzysz jak mgła za oknami unosi zimny poranek
rozmawiamy o snach w których znajdują miejsce
historie kiedy śpią legendy cisza nadal jeszcze
przeciska je przez zaniedbane prześwitujące kąty
blednie dzień kiedy od czasu korowodu nocy
na powrót w miejsca zapomniane patrzę
widzę chmurę a może zamiast tego
odkrywam wyspę o nazwie Laputa
nokturn dnia dzisiejszego
Dodane przez femme
dnia 16.10.2016 11:00 ˇ
15 Komentarzy ·
631 Czytań ·
|