Ku niebu błagalnie
Tępe wzroki wznoszę
A niech się co stanie
Proszę
Proszę
Proszę
Czy jakie wybory
Prawicy porażka
Złota myśl skrzywiona
Czy zabawna fraszka
A może biskupich
Święceń ornamenty
Temat na wiersz dobry
Byle nie przeklęty
Ku niebu błagalnie
Krzyk zamieniam w cisze
Ciśnij we mnie pointą
Ciszej
Ciszej
Ciszej
Może by o słowie
Nie mówić a pisać
Atramentu mowa
Na karcie wiązana
Trwalsza niźli słowy
Niedbałym klapnięciem
Karta zapisana
Winna lepsze wzięcie
Ku niebu błagalnie
Półgłosy wyrywam
Daj że co napisać
Wzywam
Wzywam
Wzywam
Dodane przez malym
dnia 05.08.2007 13:26 ˇ
11 Komentarzy ·
902 Czytań ·
|