czy można żyć bez szczegółów?
- można - to przecież nie powietrze
odpowiedziałem sobie najbardziej wymijająco
jak tylko było można żeby nie narazić się na plagiat
w głębokiej trawie
dotykałem na wpół wyschniętym źdźbłem
najwyższej budowli w mieście
ąż po sam maszt
zastanawiałem się w drodze na szczyt gmaszyska
czym jest wysokość względna
i czy ja też takową posiadam względem
otaczających mnie zewsząd nizin społecznych - biedy
Dodane przez stawil
dnia 12.05.2016 18:36 ˇ
9 Komentarzy ·
452 Czytań ·
|