sztuczka gry zła
i ryk lwa powracał aby
przewrócić kolumny koloseum
odpędzającej siły od przytomności morza
w zaprogramowaniu umysłu
wzburzona fala fragmentacji ze sposobności
przekształcania się w szkielet ciała
skoncentrowanego na poprzeczkach
mechanizmu myśli
nierozwiązywalnego kształtu
docierającego do bramy śmiertelności
ukazanej zawsze w niedalekiej przyszłości
zagarniętej od nieprzewidywalnego strachu
eksperymentalnej alienacji
Dodane przez igor kobylarek
dnia 30.07.2007 18:44 ˇ
3 Komentarzy ·
789 Czytań ·
|