Najciekawszy moment
To kiedy jej usta zaokrąglają się w literę U
Ma słońce na policzkach
I bardzo długą szyję
Patrzy daleko
Ale jej ręce są obecne tu i teraz
Każdy włos idzie w swoją stronę
Obiektyw patrzy się na nią
Czy stoi na łące, moście
Czy mija żółte taksówki i drogie torebki
Zawsze śmieje się i podskakuje
Tylko czasami tracąc równowagę
Nie, na jej zdjęciach nie ma przypadku
Nie ma przeciwności i pytań
Kiedy zaczyna padać fotograf chowa się pod daszek
Po krótkiej przerwie można wrócić na plan
Ten spektakl za każdym razem wprawia mnie w dreszcze
Lubię jego ciepło i autentyczność
Lubię patrzeć w jej oczy i słyszeć muzykę i śmiech
Nigdy nie przestaje tańczyć
Póki gra
Dodane przez Juanito
dnia 09.03.2016 19:12 ˇ
1 Komentarzy ·
603 Czytań ·
|