pokaże ci się tak jak lubisz -
w stroju dziwki
i przysłoni sobą cały świat
wyostrzając zmysły
umalowana wyzywająco
w kolorze pożądania
w jednym z najintymniejszych
twoich nie namalowanych jeszcze płócien
przerastających gminną wyobraźnię
tak - to z pewnością będzie ona
wierna
jak żadna inna dużo młodsza
podpisując się
pod listem intymnym do ciebie
twoja na zawsze - śmierć...
.....................................
z płatnością - przy odbiorze
Dodane przez stawil
dnia 11.02.2016 16:09 ˇ
10 Komentarzy ·
511 Czytań ·
|