To się tak przesypuje
czasem chwila nieuwagi
a mówiłam
zaciśnij pięść
wypadło
ziarenko
i co teraz...
tak nie miało być
cicho sza!
samotne powieki kładą zmęczone główki
na poduszeczkach przestrzeni
me włosy zaplatam o rękę twą
-Jesteś cała...
Cicho sza!
i gdy tak jakby
od zawsze podaję ci me myśli
na talerzu nawet mówisz
-Wiesz, kiedyś...
Cicho sza!
nawet gdy z kubka
wypada łza
-Jesteś dla mnie tak...
Cicho sza!
czy wiesz że definicja
kaganiec
nakłada psu na budę
określenia i słowa
Cicho sza!
Dodane przez asia
dnia 27.07.2007 21:02 ˇ
7 Komentarzy ·
819 Czytań ·
|