jedna kura nioska
większą pomoc zdziała
niż tych od altruizmu
organizacja cała
bez puszek fundacji przelewów
wystarczy pójść do chlewu
jajo w ciszy się znosi
gdy jest można to ogłosić
więc dziękujemy ci panie Jurek
że nam złotówki zwracasz niektóre
w wygrywanych kształtach szpitalnych
                                    gadżetów
szkoda że tak mało niestety
Dodane przez zdzislawis
dnia 10.12.2015 23:06 ˇ
6 Komentarzy ·
699 Czytań ·
|