Plusk buta w kałuży? Przecież nie padało.
Wykluczam istnienie miejsca, w którym u progu stawia się drabinę,
a gdy przychodzi śmierć, nikt nie stuka nerwowo obcasem, tylko budzi.
Twój płaszcz od listopada suszy się na balkonie.
Ostrzegałam, żebyś nie chodził blisko krawężnika.
Czy to nie głupie - rzucać palenie, mając raka piersi?
Jak by dołączyć miał ten drugi, w ramach dotrzymania towarzystwa.
Być może, lubi zadymione pomieszczenia.
Jesień wiosną odbywa się dość często.
Wtedy wszystko się buntuje.
Pamiętasz tę chudą dziewczynę? Ja też nie.
24.05.2011 r.
Dodane przez RozmarzonyElfik
dnia 10.12.2015 11:08 ˇ
10 Komentarzy ·
677 Czytań ·
|