Poczucie dotknięcia szczęścia... Śmiech Bytu!
Marzenie kocha bowiem smutek niespełnienia.
Istnienie boli.
Przytulasz naiwność,
naiwność, która niemocą zatraca wiarę...
Wołasz oczekując wyjaśnień!
Pragnąc czuć... tylko kochać, aż być kochanym.
Z troski najwyraźniej nie jest Ci dane.
Musisz uwierzyć, bo inspiracja nieustannie otacza Cię myślą.
Jesteś pewien?
Wstyd potęgi zwątpienia tworzy poczucie szczęścia... Śmiech Bytu! Znów
I tak do chwili końca, początku...
Dodane przez Aleinad
dnia 01.12.2015 13:45 ˇ
6 Komentarzy ·
730 Czytań ·
|