Poszukiwacze aluminiowych Grallów
łowcy klap śmietników
ślepi wyznawcy Tuiterazizmu
magicy od tytoniowych skrętów
i absorpcji płynów
Zmartwychwstacze niedotrawionych dóbr
z przykrymi metkami - śmieć
kulejący i pachnący płytą chodnikową
Wy - mistrzowie przemienienia!
wszystkiego w wino i pasztetową
Unikatowi i jednocześnie rozpływający się
w morzu siedmiu miliardów ryb
dryfujących w jednej ławicy
Nasłonecznione Yin
ciemne Yang
nierozerwalnie wpisane
w elipsę ziemi
Dodane przez lasic
dnia 09.11.2015 16:53 ˇ
5 Komentarzy ·
456 Czytań ·
|