Szczęście to nie to, co posiadasz, lecz to, czym potrafisz się cieszyć.
Seneka
Nazbieraliśmy na pierwszą wpłatę.
Wybierzemy w salonie kochanie.
Może być zielony tak jak chciałaś.
Nareszcie mam wymarzony samochodzik,
dla każdego jest wiadomym ułatwieniem.
Pod namiocik gdy się całkiem rozpogodzi,
a do sklepów kiedy znaczne ochłodzenie.
Posterunkowy czy złapaliście rabusia?
Ostatecznie można żyć bez pojazdu.
Macie w pierwotnym stanie!
Chorzów 2015
Dodane przez dream-s
dnia 25.07.2015 00:17 ˇ
6 Komentarzy ·
577 Czytań ·
|