jeszcze cie nie ma z nami synku
jest rok dwa tysiące piętnasty
czerwiec
nie poczęty jesteś
w
   tym
        spiralnym
świecie wszystko ma swoją cenę
odpowiednia faktura dnia i
jesteś pięciominutowym
                                   królem ;
odpowiednia gładkość nocy
a zostajesz krotochwilnym
                                   królem ; cesarzem ;
tak wszystko ma swoją cenę
a ból rodzi krzyk i opętanie ;
czekamy na ciebie synku
przyśnij nam się dzisiaj                                   królem ;
Dodane przez lingue_zero
dnia 16.07.2015 18:35 ˇ
6 Komentarzy ·
544 Czytań ·
|