i na co te liczby pytasz
dłoń wymija rękę a "głos"
rzecze:
w
tym
domu
jest spokój jak labirynt zagości
(m wkłada zeszyt do ust)
lubości niewskazane w tym
stanie o panie toż to zwykłe
gadulstwo swe prawa rości
no i mamy ości kości skrzą
biernym nurtem kwarków i neonów
a była wiosna wzmiankowana somą
ciało robiło pompki skłony piruety
ale na nic te bzdety bo w domu
gości spokój a on też jak
każdy domownik ma swoje prawa
lewa kwarta nie odpowiada
a zatem nie pozostaje nic
innego (poza innym)
by odpuścić wziąć te
prawa i spokoje
i na chwil parę
zamknąć te podboje
Dodane przez lingue_zero
dnia 25.06.2015 13:18 ˇ
11 Komentarzy ·
547 Czytań ·
|