przed północą
przyszli rodzice
dwie siostry z mężami
brat
Staś z dzieckiem na ręku
nawet dziadkowie
dodatkowe nakrycie
jeszcze nie wskazuje następnego
w pokoju
chłód niezdolny rozkołysać kolędy
choć niebo zetknęło się z ziemią
wersja druga
przed północą
przyszli rodzice
dwie siostry z mężami
brat
Staś z dzieckiem na ręku
nawet dziadkowie
dodatkowe nakrycie
jeszcze nie wskazuje następnego
zza ściany wpada granat kolędy
wybucham
płaczem
http://www.youtube.com/watch?v=ZpGC7zKq7lI
Link
Dodane przez IZa
dnia 20.12.2014 20:04 ˇ
11 Komentarzy ·
552 Czytań ·
|