Gdyby tylko jednym dotykiem to
tak
ale całą
nie
Gdyby tylko połową bijącego to
tak
ale całym
nie
Gdyby tylko jednym patrzącym to
tak
ale dwoma
nie
Gdyby tylko jednym słuchającym to
tak
ale dwoma
nie
Gdyby tylko jedną chodzącą to
tak
ale dwoma
nie
Gdyby tylko jedną kształtną to
tak
ale dwiema
nie
Gdyby połową
a nie
całym
żeby coś w zanadrzu
tak na wszelki wypadek
ale nie...
Ta Wielka Dama
nie zna oszustw
jej ogromnego brzucha nie nasyci
tylko
połowa serca...
Dodane przez asia
dnia 04.07.2007 17:19 ˇ
11 Komentarzy ·
887 Czytań ·
|