świat jak zmyślony pomysł strofa
zamieniona na kapcie miejsca zagubionych
wystająca w kolejce po mięso z życia
zabiera strzęp dobry celofan
prezent niespodziewanie dostaje się do serca
wenus jeden przejazd przez granicę Styksu
miesiące bez okresu damsko- męskich
stosunków zasypiających w osobnych łóżkach
drink zaprawiony pieprzem wydana
słodka łuska rybia w portfelu
zostają domowe zwierzęta jak poduszki
pełne płaczu przyjaźnią się z ostatnią pozycją
książkową takie życie w Madrycie sól i smak
zupa oleju
Dodane przez femme
dnia 28.02.2014 06:01 ˇ
3 Komentarzy ·
436 Czytań ·
|