zasilanie wyłączył celowo
akt autodestrukcji
nagły wręcz gwałtowny
wychył ponad skalę
gdy układy skończyły pracę
jeszcze chwilę trwonił ciepło
gęsty smar mu tężał w kablach
rozkaz temu dał
- co jest niepojęte -
centralny organ dowodzenia
w notce spisał listę
zawieszających się programów
- do rozpatrzenia -
na koniec nakazał pamięci
zarchiwizować się
w prochu i szczątkach
wyplutych plików
- wnioskuję -
model wyjątkowo niestabilny
bez odbioru
Dodane przez lasic
dnia 24.02.2014 05:04 ˇ
3 Komentarzy ·
393 Czytań ·
|