szukasz
w obrazach figurkach
nie znajdziesz go
w drewnianym ni w murowanym
on jest w tobie
w człowieku gdy ściskacie sobie dłonie
na wyciągnięcie ręki
na długość spojrzenia w uśmiechu
unikaj miejsc napełnionego grzechem
nie szukaj go
odnajdź drogę w sobie
nie komplikuj ciesz chwilą
szanuj się życie jest jedno
śmierć przejściem na drugą stronę
biegnij blisko nieba
życiem zarażaj
nie dbaj o dobra materialne
nic nie wniosłeś nic nie zabierzesz
nie martw się łzy wycieraj
ciesz chwilą jak motyl
Dodane przez jaropasztii
dnia 20.01.2014 20:43 ˇ
8 Komentarzy ·
493 Czytań ·
|