gdyby Bóg był
         to by był
         nigdzie go nie ma
         więc go nie ma
         błyskotki
         energii materii
         ciemne roje
         niezmierzony
         szkiełkiem i okiem szkielet
         wszechrzeczy
         Bóg da
         kiedyś tam go znajdą
Dodane przez lasic
dnia 03.01.2014 21:15 ˇ
5 Komentarzy ·
414 Czytań ·
|