przyjacielowi
ty kurwa pamiętaj, że jesteś głupi,
a mecenasi umierają i nawet nie muszą
być niewyrozumiali. bezmyślność dla
niezorientowanych w temacie półkul mózgu
potrafi zdenerwować bardziej niż wyrachowanie
nie zważając na szlak duktu pędzla, umiejętność
operowania ruchem i tworzenia wrażenia światła
pozwolą odpocząć mięśniom glistowatym palców
w misce z cieńkuszem - kilkoma kartoflami w wodzie
i drwiną z produktów mięsnych Eviva L'arte!
Dodane przez TakieSlabe
dnia 28.06.2007 08:58 ˇ
6 Komentarzy ·
1017 Czytań ·
|