sądzę że nas uprzedzą
odpowiednio wcześniej
będzie czas dopić kawę
odebrać spodnie z pralni
odwołać jutrzejsze spotkania
w końcu te tysiąclecia
do czegoś zobowiązują
nie wystarczy:
za kwadrans zamykamy
prosimy kierować się do kas
miło by było usłyszeć
kilka ciepłych słów na pożegnanie
najlepiej od samego prezesa
coś w rodzaju:
dziękujemy za wizytę
przykro nam nie możemy
zaprosić państwa jutro
mam nadzieję że wyjścia ewakuacyjne
zostaną odpowiednio oznaczone
dla muzułmanów ateistów katolików żydów...
każdy karnie stanie w swoim rzędzie
i wszystko przebiegnie bez zbędnej paniki
jeszcze w ostatniej chwili
będzie można przebiec
do sąsiedniego rządka
ale potem rien ne va plus
no more bets - czekamy
na zatrzymanie koła
Dodane przez Yagoda
dnia 21.11.2013 13:39 ˇ
7 Komentarzy ·
527 Czytań ·
|