w swoim czasie
wszystko się wykształci a później od
góry zejdą płatami lub szybciej spłyną
do podnóża. odejmiesz usta od stóp
i dalej, od łydek. trzeba dawkować
to tylko myśli, których każdy się boi
więc nikt nie wypowiada. tym bardziej na ucho
jeśli chcesz narysuj przekrój, będzie łatwiej
po prostu przetniesz płaszczyzną
szczegół, w którym chce się tkwić
tam gdzie głosy nie dochodzą zza okna
w powietrzu unosi się tylko dym i melodia środka
w zasadzie można by się pokusić o oczyszczenie
zasypiamy. gruszki w popiele
Dodane przez latortura
dnia 23.06.2007 20:31 ˇ
8 Komentarzy ·
907 Czytań ·
|