Mija lato czas westchnień
miłosnych uniesień plejad
uczuć i wulkanów wrażeń
doznanych i tych oczekiwanych
nie wiem co zrobię
tak brak mi ciebie szukam
wśród gwiazd tej jednej
wypatrywany oczu blask
mruga do mnie przestrzennie
odwraca uwagę śladem
ścieżek pożądań minął nas czas
tego nie chcę wiedzieć
nie powiem że to nie sen
nie byłaś pustym mgnieniem
rzeczywistością i pragnieniem
błądzącym we wszechświecie
jaskrawym blaskiem supernowej
wiem znalazłem szczęście
w Tobie mój świat
czuję i wiem
ja tu na ziemi
tęsknię
Dodane przez wiesiekza
dnia 26.08.2013 10:17 ˇ
2 Komentarzy ·
529 Czytań ·
|