Stereo typ
coraz mniej się mówi o wielkim grzybie
i chorobie popromiennej jest pełnia
popołudnia
sprzęt, słońce słucham blondie
puszczam vhs pippi pończoszanka
ciekawy design szafki i kilka kółek od szklanki
tworzą logo typ olimpiady
luksfer pełen pełno dymu podbijam tony
schodzę
opuszczam klatkę przeważam na niektórych płytach chodnikowych
idę na bilardy po extraball
na drzwiach poster boysbandu kiss
w bezkompromisowych pozach
rozrywka w rękach zaiks
*Kiss kapela rockowa z lat 70'
Dodane przez Berele
dnia 16.07.2013 07:37 ˇ
7 Komentarzy ·
525 Czytań ·
|