Genotyp -
fundament
ale nie duszy -
można słyszeć muzykę
ale jej nie czuć
można widzieć piękno
ale go nie przeżywać
można być wierzącym
ale nie tęsknić
można żyć nie współbrzmiąc
bo - serce pęknie
bo - dusza oszaleje
bo - ...
Jest Miłość
która serce ożywia
jest Tęsknota
która duszę oczyszcza
jest Olśnienie
które myśli porządkuje
jest to życie nie dla ja
to nie jest idee fixe
to nie jest absynt
ani czar tanga
i nie magia
tylko wspinaczka
stromą ścieżką
z Duchem Życia
do Źródła
Dodane przez cytrus
dnia 30.06.2013 11:52 ˇ
4 Komentarzy ·
462 Czytań ·
|