ukłucie w grdyce, przewijasz setki filmów
zrodzonych z imaginacji
woli i nie pozwoli bo
tak bo nie bo
                      - [kamienie,szańce i różańce?]
zawsze bo lub powiedz mi
nadęty baloniku powietrzem
spuszczony przez dziewczynę
w "matki" figurze.
miliony chmur zatacza zatem
błędu koło w rejestrze
kluczy i cygar;
znakiem ząb zaboli
jeśli kogut
mu pozwoli
Dodane przez lingue_zero
dnia 28.04.2013 23:12 ˇ
2 Komentarzy ·
522 Czytań ·
|