...miłość jest jak dobra książka więc chętnie
do niej wracamy
(...) kobieta
to jakby rozpuszczanie śniegu tonąc po uszy
aż do utraty tchu lub przeciekanie
szczelinami
można wtedy poczuć jak przepływa
błękitem i pozostaje na wieki
(...) mężczyzna
gdzieś spoza czy to co pomiędzy
niczym łowienie owada odrobiną światła
wszystko jest tu historią wystarczy opowiedzieć
o ćmach gasnących
kuszeniem
(...) joy division
nadszedł już czas budowania konfesjonałów
dla siedmiu pytań na temat briggit
i punk rock is dead /
nazi
Dodane przez ozon
dnia 17.06.2007 09:02 ˇ
9 Komentarzy ·
996 Czytań ·
|