Ciągle i ciągle uważam
że pewne zestawienia są nielogiczne.
Przecież ciągle jest także z przerwami
a dobre nie może być syntetyczne.
Bo jak to być może
że wolna wola podlega przeznaczeniu?
Nie prawdziwe to i nie estetyczne
ale wola - woli w tym samym imieniu?
Siedząc i myśląc sobie
że pewne zestawienia są nielogiczne
a ciągle i ciągle uważać nie mogę
ciągle uważam że to nieestetyczne.
Skoro nie mogę myśleć
ciągle i ciągle, ani bez przerwy
sięgam po antonim, choć to nielogiczne!
I już nie myślę ciągle, ale sporadycznie.
Dodane przez vinga
dnia 21.02.2013 22:08 ˇ
8 Komentarzy ·
538 Czytań ·
|