Jestem z przeszłości
            Tu na chwilę przycupnięta
            Jakby ta grzęda tylko dla mnie była
            Zadziwiona kamieniem
            który wiele znaczy
            Łza niczym perła zagubiona
            Stoję w duecie z życiem
            Jak noc i dzień
            Śmieję się dzisiaj aby nie zabrakło czasu
            Nie zadaję pytań
            kiedy rosa tańczy
            Zatrzymam się -
                     w prawym rogu przestrzeni.
Dodane przez YANA
dnia 04.12.2012 13:45 ˇ
3 Komentarzy ·
524 Czytań ·
|