na planecie życia odkryłam
  obrazy pełne kolorów
  wirujące słońce zaplecione
  w miłości, nadziei, radości
  ogrody przepełnione twórczą mocą
              Wszechświata
   tryskający wulkaniczny agat
  rozkosz mruczącego źródła
   serce i umysł, który jest prosty
   pokorę połączoną z dobrocią
BEZINTERESOWNĄ MIŁOŚĆ KTÓRA TRWA...
Dodane przez YANA
dnia 27.11.2012 12:39 ˇ
5 Komentarzy ·
546 Czytań ·
|