(...) tak bywa
nawet gdy zdarza się pozować
albo wybrzmiewać melodią ostatnio rozkładam
gazety na podłodze z tytułami o bohaterstwie
wtedy łatwiej zasypiać i uwierzyć
w małego jezuska
kiedyś przemówił w irańskim radiu
od razu dało się poczuć że dotyka aż po ból zatok
(...) zmiany
mówię o kwestii czasu i nasiąkaniu
to jakby wymyślić sobie morze gdzieś na zachodnim
wybrzeżu wiem to czysta perwersja
pod twoją nieobecność
ale sama mówiłaś że jestem jak sina dal
(...) równoleżnik
ciekawe czy da się świecić odbitym światłem
niczym motyw z ostatniej wieczerzy
bez przysiadania
do wspólnego mianownika
Dodane przez ozon
dnia 10.06.2007 09:05 ˇ
14 Komentarzy ·
943 Czytań ·
|