**
chciałabym żeby drzwi były nadal otwarte
a w oknach landrynkowe światło fajansowego żyrandola
drzwi powinny być otwarte wtedy dobrze się wraca
bo przecież do domu się wraca
                                                  jeśli się wychodzi
*
sama dla siebie jest pułapką
czarna i biała fotografia płaska i śliska
namacalne kradnie z rąk
Dodane przez eljen
dnia 18.08.2012 03:14 ˇ
10 Komentarzy ·
795 Czytań ·
|