nie ogarnia paradoksów zadufanych w sobie
matematyków
ze szkoły wyniosła Brouwera
w zielonych skarpetkach
bożek od mantry liczby zero
stworzyła twierdzenie przelotnych miłostek
na wypadek dożywocia żelaznych majtek
po praniu
wygnali ją z grona uczonych kretynów
sfera wymiarowa poplątana z rozmaitościami
i nie mówię tu o chińskim żarciu
lecz o braku emocji adekwatnych do zeszłorocznej suszy
wyliczyła średnią na opady w centralnej części mózgu
prognoza z pogranicza cieknącego kataru
do cholery z tymi co nie myślą
dywergencyjnie
Dodane przez agau
dnia 17.07.2012 20:35 ˇ
3 Komentarzy ·
495 Czytań ·
|