... kobiety są jak zgiełk
więc tylko szaleniec potrafi je zrozumieć
sam nie wiem czy mam dość czy też brak mi
wszystkiego ale na pewno nie jest dobrze
to tak jakby być biedniejszym
o jedno życie w takiej sobie układance
ból zawsze jest absurdalny jak miłość niechcianej
kobiety chociaż mówią
(...) strach ma wielkie oczy
a słyszałem że nieźle mi patrzy dlatego
nigdy nie zastanawiałem się nad smutkiem
wystarczy utrzymać szklankę aż po migotanie
obrazów cokolwiek by nie napisać
to parzy w ręce
Dodane przez ozon
dnia 03.06.2007 12:40 ˇ
17 Komentarzy ·
958 Czytań ·
|